ESHOP > BLOG > Najúspešnejší luxusný produkt Slovenska vo svete je vodka
 
Vybavujeme objednávku číslo: 2024011009 Priemerný počet dní do dodania tovaru: 1,2
 
 

Najúspešnejší luxusný produkt Slovenska vo svete je vodka

Dňa 3.07.2017
Najúspešnejší luxusný produkt Slovenska vo svete je vodka

Double Cross Vodka sa vyrába v Starej Ľubovni už 7 rokov. Obľúbili si ju aj hviezdy, akými sú Arnold Schwarzenegger, Matt Damon, Ben Affleck, Rory McIlroy, Mark Wahlberg či Wyclef Jean.

V minulom roku sa Double Cross Vodka objavila v klipoch Jennifer Lopez a Trey Songz. Taktiež v populárnych amerických televíznych seriáloch: New Girl, Million Dollar Listing New York a The Real Housewives of New Jersey, vo filmoch Batman vs. Superman, Ironman 3 a v slovenskom filme Kandidát. Ambasádorom vodky je známy celebritný šéfkuchár Ming Tsai, ktorý sa v USA preslávil svojou televíznou reláciou Simply Ming.

Prejsť na produkt Double Cross Vodka na Bottles.sk

Vodka sa dnes predáva už v 46 amerických štátoch, je dostupná v luxusných baroch nielen na Manhattane, ale aj v najlepších kluboch a hoteloch napr. v Las Vegas, Beverly Hills či Miami.

 


Za jej úspechom stojí Američan Malcolm Lloyd, ktorý začínal životnú dráhu ako lekár, no cez strýka sa dostal k biznisu s alkoholom. Malcolm Lloyd sa rozhodol vyrábať vodku na Slovensku a projekt mu pomáhal rozbiehať spoluzakladateľ Juraj Droba. Malcolm Lloyd (†42) minulý rok zomrel pri autonehode.

Vodka robí v Amerike Slovensku veľkú reklamu, na fľaši je náš štátny znak a zdobia ju aj verše slovenských básnikov Hollého, Chalúpku a Sládkoviča.

Double Cross Vodka v roku 2010 získala ocenenie Rising Star, ktoré je súčasťou Growth Brand Awards. Ocenenie sa udeľuje značke, ktorá je mladšia ako päť rokov a udeľuje sa za výnimočný predaj a potenciál najpredávanejšieho produktu. Vodka má na svojom konte už dve zlaté medaily z medzinárodnej súťaže World Spirits Competition v San Franciscu – a to za dizajn fľaše aj za chuť. Za pár rokov existencie sa z malej firmy stala sľubne rastúca firma s ročným obratom viac ako 5 miliónov dolárov. Na Slovensku je dostupná v najlepších baroch a reštauráciách, v darčekových predajniach, v špecializovaných predajniach s alkoholom.

Zdroj: topky.sk