Nehrajme sa na skrývačku! Alkohol tu bol, je a bude.

 
 
ESHOP > BLOG > Nehrajme sa na skrývačku! Alkohol tu bol, je a bude.
 
Vybavujeme objednávku číslo: 2024010846 Priemerný počet dní do dodania tovaru: 1,2
 
 

Nehrajme sa na skrývačku! Alkohol tu bol, je a bude.

Dňa 20.07.2017
Nehrajme sa na skrývačku! Alkohol tu bol, je a bude.

Väčšinu z nás z času na čas ovládne pocit, keď si uvedomí, že doteraz praktikované druhy socializácie mu už prestávajú stačiť a na rad prichádza alkohol, spolu s nekonečnými zásobami zábavných situácií a zážitkov. Okrem skvelého večera však vie priniesť aj menej príjemné ráno, no záleží na každom z nás, či s magickými nápojmi bude vychádzať alebo nie.

Všetci vieme, aký je nezdravý, napriek tomu je pitie na Slovensku takmer národným športom, a to nielen v sociálne nižších vrstvách. Ale nie vždy to tak platí. Možno neuveríte, ale kvalitný alkohol ako dobrá pálenka, whisky alebo gin napomáhajú ako prevencia proti demencii. Samotný alkohol obsahuje veľa minerálov a konkrétne 13 z nich sú práve tie minerály, ktoré ľudské telo potrebuje pre život.

Ak Vám priatelia tvrdili, že niekoľko pohárikov týždenne pomáha pri zvyšovaní telesnej hmotnosti, mýlili sa. Alkohol nemá žiadny vplyv na váhu človeka. Vyvoláva  však pocity vzrušenia a pôsobí ako odstraňovač zábran, človek teda chce konať, ale nemyslí.

Je nám snáď celkom jasné, že čím väčšie množstvo skonzumovaného alkoholu, tým viac sa nám páčia aj zástupcovia opačného pohlavia, o ktorých by si možno triezvy ani neopreli bicykel. ;) Ale netreba veľmi preháňať. Vďaka alkoholu sa nám podaria veci, ktoré by sa nám bežne nepodarili. Máme viac odvahy a strach pominie.

Problémon a smutnou realitou je ale fakt, že mnoho Slovákov bude radšej deň hladovať, ako by si odoprela na mesiac nejaký ten drink. No je tu jedno riešenie. Aj za málo peňazí sa dá kúpiť kvalitná whisky, ktorú si môžeme pomaly vychutnávať aj dlhšie obdobie. Ak si doprajete len malé množstvo, možno Vás príjemne prekvapia jeho pozitívne účinky! Avšak stále upozorňujeme, treba vedieť, ako na to, a predsa len si úprimne uvedomiť, že za každú blbosť, čo do tela vložíme, zaplatíme daň.

Mnohí z Vás si nevedia vybrať zo širšej ponuky alkoholu. Na to sú tu naši predajcovia, ktorí Vám radi pomôžu a vy môžete odísť spokojní, že máte to, pre čo ste si prišli.

Kúpa kvalitného alkoholu však nie je zbytočná investícia, pretože najlepší spôsob ako ponúknuť hostí, alebo uctiť si návštevu je, že položíte dobrý alkohol na stôl priamo pred nich. Tým nemôžete nič pokaziť. Pri najhoršom (niekedy však v tom lepšom prípade) si len nebudete nič pamätať :)

Niektorí majú radšej popíjanie dobrého alkoholu v kľude, v tichosti doma na gauči. No niektorí majú radšej dobre načapované pivko v spoločnosti. Tu treba poukázať na miesto tzv. krčma. Pravidelná návšteva krčmy z Vás urobí šťastnejšieho, zdravšieho a spoločenskejšieho človeka. Krčmy prispievajú k budovaniu silnej sociálnej siete, vďaka ktorej sme šťastnejší a majú aj pozitívny vplyv na náš celkový zdravotný stav. Vytvárať a udržiavať priateľské vzťahy musíte robiť tvárou v tvár. Online svet to nedokáže plnohodnotne nahradiť.

My súhlasíme a dodávame, že pokiaľ je Váš podnik alebo Vaša obľúbená krčma zavretá alebo žiadnu nemáte, môžete tento problém vyriešiť vďaka Bottles.sk a vypiť si s priateľmi v pohodlí domova. Samozrejme zodpovedne. ;)