Casco Viejo Joven 0.70L

 
 
Tequila a Sotol > Tequila > Casco Viejo Joven 0.70L
 

Casco Viejo Joven 0.70L

Kúpou produktu získate 18 kreditov na ďalší nákup.
Kategória:Tequila
Dodacia lehota
Na sklade: 900
Dodacia lehota: Skladom do 24 h.
Kód produktu:698450507004
Casco Viejo Joven 0.70L, 70% Agávy, 38%, Mexiko
14,08 € bez DPH
16,90 € s DPH
Vaša cena: 15,43 € bez DPH
18,52 € s DPH

Popis produktu

Obsahuje až 70% Agávy oproti svojim bežným konkurentom, ktorí majú obsah len 51% Agávy. Je ideálna k príprave tých najkvalitnejších koktejlov. Je jemná ľahká so zreteľnými tónmi agávy a následnými bylinnými tónmi. Je to tá najsprávnejšia voľba.

Tequily Don Agustin vyrábané 100% mexickou rodinnou spoločnosťou Tequila Supremo, ktorú pod pôvodným názvom „La Arandina“ založil v Arandas v roku 1938 Don Jose Augustin Camarena. Tu vyrábané Tequily pochádzajú z Los Altos, kde sa na-chádza úrodná pôda bohatá na železo. Rodina Camarenovcov patrí medzi štyroch najvýznamnejších pestovateľov agáve v Mexiku. Spoločnosť vlastní viac ako 1.000 hektárov pôdy, na ktorej pestuje viac ako tri milióny agáve. K vareniu agáve používa Casa Tequilera Casco Viejo tradičné pece, ktoré se skladajú z ílu, tehál a dreva. Tu sa varí 24 hodín a 24 hodín sa necháva chladnúť. Proces fermentácie, alebo kvasenia prebieha v otvorených tankoch bez ďalšieho zahrievania. Tanky majú obsah 24 000 litrov a kvasenie v nich trvá 72 až 96 hodín.

 
 
BEZPEČNÉ BALENIE
TOVARU
DOPRAVA ZDARMA
S NÁKUPOM NAD 100€
EXPRESNÉ DORUČENIE
TOVARU
KAMENNÁ PREDAJŇA
V BRATISLAVE
 
 
Čo znamenajú jednotlivé štítky a dodacie lehoty pri produktoch?
 
 
 
 
Škótska Whisky - sprievodca regiónmi výroby škótskej whisky

Škótska Whisky - sprievodca regiónmi výroby škótskej whisky

Rovnako ako kvalitné vína sveta aj škótske single malt whisky sú zoskupené podľa regiónov. Tradične existovali štyri regióny na pálenie whisky. Tieto regióny sú však viac spojené  so starými nariadeniami a daňovými systémami.

Čítať viac
 
 
Máš chuť si pozrieť, čo zaujímavé sme ešte zverejnili? Pozri si všetky články v našom blogu.