George Dickel No.12 1L

 
 
 

George Dickel No.12 1L

Kúpou produktu získate 54 kreditov na ďalší nákup.
George Dickel No.12 1L
zväčšiť obrázok
Najlepšia cenaVýpredaj
Kategória:AMERICKÁ WHISKEY
Výrobca:George Dickel
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Nie je skladom
Kód produktu:8807600622
George Dickel No.12 1L, 45%, USA
Ušetríte: - 10 % Bežná cena: 49,92 € bez DPH
59,90 € s DPH
Vaša cena: 45,00 € bez DPH
54,00 € s DPH
Špeciálne ponuky platné iba s kúpou tohoto produktu
  • Pohár Glencairn 190ml
    - 15%
    Dodacia lehota
    Na sklade: 927
    Dodacia lehota: Skladom
    Cena: 4,08 € bez DPH
    4,90 € s DPH
    Pri kúpe s produktom George Dickel No.12 1L ušetríte 0,74 €.
    4,16 €
  • Karafa Rocky 0.85L
    - 15%
    Dodacia lehota
    Dodacia lehota: Nie je skladom
    Cena: 37,42 € bez DPH
    44,90 € s DPH
    Pri kúpe s produktom George Dickel No.12 1L ušetríte 6,74 €.
    38,16 €
  • Karafa Crack Whisky 0.90L
    - 15%
    Dodacia lehota
    Na sklade: 1
    Dodacia lehota: Skladom
    Cena: 41,58 € bez DPH
    49,90 € s DPH
    Pri kúpe s produktom George Dickel No.12 1L ušetríte 7,49 €.
    42,41 €
  • Pohár Rocky Whisky 310ml
    - 15%
    Dodacia lehota
    Dodacia lehota: Nie je skladom
    Cena: 6,25 € bez DPH
    7,50 € s DPH
    Pri kúpe s produktom George Dickel No.12 1L ušetríte 1,13 €.
    6,37 €
  • Pohár Crack 310ml
    - 15%
    Dodacia lehota
    Dodacia lehota: Nie je skladom
    Cena: 6,58 € bez DPH
    7,90 € s DPH
    Pri kúpe s produktom George Dickel No.12 1L ušetríte 1,19 €.
    6,71 €
Pridať označené ponuky, spolu s George Dickel No.12 1L
Zobraziť viac
Zobraziť menej

Popis produktu

Klasický nápoj z kolekcie Tennessee whisky Georga Dickela. Číslo 12 je whiskey s 90 proof (alebo 45 % obj. na tejto strane Atlantiku) a vyrába sa kyslým kvasením zo zmesi 84 % kukurice, 8 % raže a 8 % sladovníckeho jačmeňa.

 
 

Calvados BOULARD - jeden z najslávnejších francúzskych destilátov

Ak sa vo svete nápojov spomenie Francúzsko väčšine sa vynoria v hlave pojmy ako beaujolais, champagne, cognac, armagnac, a... Calvados. Tento nápoj má korene takmer biblické, totiž vyrába sa z jabĺk a sladké jablko vyhnalo z raja prvého muža a prvú ženu.

Jeden z najslávnejších francúzskych destilátov pochádza z Normandie a pre svoju výnimočnú vôňu a chuť si získal popularitu v celej krajine. Zmienky o jeho výrobe pochádzajú už zo 14. storočia a výrobcovia pálenky z jablkového vína si v 17. storočí v Rouene založili vlastný cech. Nápoj získal názov podľa oblasti, kde mal najväčšiu tradíciu - a keď počas Francúzskej revolúcie časť Normandie nazvali Calvados (1870), tento názov prevzala i lokálna jablčná pálenka, pričom traduje sa, že samotný región dostal názov podľa španielskej bojovej fregaty El Calvador, ktorá v roku 1588 stroskotala na normandskom skalnatom pobreží - miestni tak najskôr hovorili útesu, pri ktorom sa odohrala nehoda, neskôr celému pobrežiu a napokon i celej oblasti.

Čítať viac

Vyhrajte klenot vo fľaši v hodnote 4.500,- € za objednávku nad 45,- €

Vážení zákazníci,

náš generálny riaditeľ sa zbláznil! Na pravidelný ranný míting dorazil v super vianočnej nálade a mimo iného nám oznámil, že jednému z Vás darujeme Camus Cuvée 5.150 v hodnote 4.500 €. Na nás nechal zverejnenie, kampaň a doladenie podmienok. A samozrejme, spustené to má byť ešte dnes (30.11.2017). Naše pripomienky nezabrali. Dostali sme len odpoveď: "Kľudne tam napíšte, že som sa zbláznil, ale tou fľašou niekoho potešíme! Dajte mi vedieť, kedy budeme žrebovať."

A tak Vám teda oznamujeme, že každý z Vás, ktorý uskutoční objednávku v termíne od 1.12.2017 do 28.2.2018, v celkovej sume nad 45,- €, bude zaradený do žrebovania o Camus Cuvée 5.150.

Čítať viac

Čo by ste o rume mali vedieť alebo aspoň tušiť

Rum s jeho bohatou históriou a jemným, sladkým chuťovým profilom, je jedinečný a nadčasový nápoj. A tak sme cítili potrebu povedať Vám o ňom viac. A ako to urobiť lepšie, ako Vám ponúknuť zopár menej známych faktov o tomto lahodnom alkoholickom nápoji...

Niečo z  histórie

História pravého rumu siaha až do staroveku. Archeológovia sa domnievajú, že prototyp tohto destilátu bol známy už v starej Číne a Indii. Rum aký poznáme dnes vznikol v 17. storočí, keď čierni otroci na karibských trstinových plantážach zistili, že melasu - vedľajší produkt pri výrobe cukru z cukrovej trstiny – môžu prekvasiť na alkohol.

Čítať viac
 
 
Máš chuť si pozrieť, čo zaujímavé sme ešte zverejnili? Pozri si všetky články v našom blogu.