ESHOP > BLOG > Martini Fiero – horko sladká symfónia
 
Vybavujeme objednávku číslo: 2024011011 Priemerný počet dní do dodania tovaru: 1,2
 
 

Martini Fiero – horko sladká symfónia

Dňa 20.08.2019
Martini Fiero – horko sladká symfónia

Prednedávnom, sa rodina vermútov Martini rozrástla o nového člena menom Fiero. Sebavedomý talian je tu len chvíľu, no už teraz múti vody ovládané Aperolom. A keďže fiero znamená po taliansky hrdý, pozreli sme sa na to, či sa bude hrdo vynímať aj vo vašom bare.

Ako chutí?
Sviežo. Hneď z úvodu si vás získa chuťou červených pomarančov a citrusov. Tie sa spolu s ideálne vyváženými horkými a sladkými tónmi postarajú o letný večer plný zážitkov a súhry horkastej chuti so sladkým záverom.

Ako ho piť?
Martini Fiero je ako stvorené na miešanie s tonikom. Jeden diel Fiera, jeden diel toniku a veľa ľadu. Ak chcete Fiero Cocktail vyšperkovať do absolútnej dokonalosti, vytlačte dva mesiačiky limetky. Jednoduché však? Ušetrený čas pri príprave môžete venovať priateľom.

Ako sa vyníma na Instagrame?
Pri letnom drinku podstatná záležitosť. V podobe Martini Fiero & Tonic vo fešáckom Martini poháre je to čistý lapač lajkov. Pridajte slamený klobúk, výhľad na Kuchajdu a všetci vaši followeri vám budú závidieť.

Aj v prípade, že úspech na sociálnych sieťach nie je prioritou, tak si Fiero získa miesto vo vašom pohári. Podmanivá chuť pomarančov a osvieženie v podobe Fiero & Tonic nás oslovilo a môžeme ho iba vrelo odporúčať. Tak neváhajte a poďte sa schladiť s poriadne nízkou cenou. Maritni Fiero & Tonic set za 9,90€!