ESHOP > BLOG > Nakupuj online a vyhraj pivo na účet Bottles!
 
Vybavujeme objednávku číslo: 2024011009 Priemerný počet dní do dodania tovaru: 1,2
 
 

Nakupuj online a vyhraj pivo na účet Bottles!

Dňa 15.07.2019
Nakupuj online a vyhraj pivo na účet Bottles!

Leto 2019 je v plnom prúde! Či už si ho užívate v exotických destináciách pri mori alebo pri jazerách, jedno je isté, smäd je všade rovnaký. V Bottles sa snažíme udržiavať vás hydratovaných napríklad prostredníctvom Aperol Spritz setu za výbornú, letnú cenu. Nasledujúce riadky však potešia najmä fanúšikov výborného piva.

Pripravili sme si pre vás letnú súťaž, v ktorej môžete vyhrať školu čapovania a pivo na účet Bottles počas celej noci pre výhercu a jeho partiu. V tomto prípade však za výčapom nebude stáť žiadny "prďola". Čapovať vás bude učiť slovenský majster výčapník, ktorý denno-denne zaťažuje pipu v reštaurácii Srdcovka - Reduta na maximum.

Do súťaže bude automaticky zaradený každý zákazník, ktorý od 22.07. do 15.08. dokončí online nákup aspoň za 20€ a viac.


Ľuboš z reštaurácie Srdcovka - Reduta sa tento rok naozaj pochlapil a podaril sa mu husársky kúsok. Na prestížnej súťaži, ktorá sa konala v českej Plzni nenechal nič na náhodu a v tvrdej konkurencii výčapníkov vybojoval prvé miesto. Súťaž pozostávala z teoretickej a praktickej časti. Všetko sa točilo okolo magického, zlatistého moku na ktorý nedá dopustiť mnoho mužov ale i žien. 

Srdcovka

Vďaka výborným vzťahom s prevádzkou Srdcovka - Reduta sa nám podarilo "zarezervovať" Ľuboša na krátku školu čapovania, počas ktorej si každý účastník výherného stolu načapuje vlastné pivo. Následne sa so svojou partiou usadíte a budete si užívať pivo načapované, tým najpovolanejším výčapníkom na Slovensku. 

Pravidlá súťaže

Do súťaže bude zaradený každý zákazník Bottles, ktorý v termíne od 22.07.209 do 15.08.2019 urobí nákup prostredníctvom e-shopu aspoň v hodnote 20€. Výhercu budeme losovať každý piatok za predchádzajúce obdobie. Video so žrebovaním bude uverejnené na našej Facebook stránke.

Maximálny počet ľudí, ktorých si výherca môže zobrať k výhernému stolu je 3. Pri stole tak môžete byť maximálne 4 vrátane výhercu. Do súťaže sa môžu zapojiť iba osoby staršie ako 18 rokov. Výhru je potrebné uplatniť a využiť najneskôr do 30.09.2019.