Delicia Zimná Pohoda 0.20L

 
 
ESHOP > DESTILÁTY A LIEHOVINY > Delicia Zimná Pohoda 0.20L
 

Delicia Zimná Pohoda 0.20L

Kúpou produktu získate 14 kreditov na ďalší nákup.
Kategória:DESTILÁTY A LIEHOVINY
Dodacia lehota
Na sklade: 10
Dodacia lehota: Skladom
Kód produktu:8586016280619
Delicia Zimná Pohoda 0.20L, Medovec dozrievaný, 50%, Slovensko
Ušetríte: - 21 % Bežná cena: 15,75 € bez DPH
18,90 € s DPH
Vaša cena: 12,42 € bez DPH
14,90 € s DPH

Popis produktu

Medovec dozrievaný, Zimná pohoda, Doporučené je 5-10 minút pred konzumáciou pálenku naliať do pohárikov a nechať ju nehybne. Tento nápoj žije. Je dynamický, energický, jednoducho fantastický.  Zdá sa nám, že sama prúdi z pohára a zaleje nás svojou komplexnosťou. Vôňa liečivých rastlín  a byliniek je čerstvý a zrušujúci vír vôní. Jej hybnosť sa nepreruší ani v ústach. Je koreninová , trpká. Vhodná ku sviatočným príležitostiam, ako aperitív, digestív alebo ku káve, prípadne k dobrým cigarám, lebo je spoľahlivým partnerom k príjemným rozhovorom vedených  v povznesenej nálade.

Pálenica sa nachádza v Holanove, vedľa hlavnej cesty prvej triedy 64, pred Zeleným Hájom. Horeuvedená cesta je hlavným ťahom z Komárna na Nitru.

Pri výbere lokality pálenice bolo dôležité, že v okolí „ komína pálenice“ sú ovocné sady, produkujúce veľmi kvalitné ovocie, ktoré sú základnou podmienkou výroby kvalitných destilátov.

Výroba destilátov sa zmenila z času na čas. V pálenici sme zrealizovali, že výroba destilátov znamená oveľa viacej, ako zlúčenie tradícií s modernou technológiou, je to tvoriaci priebeh kde roľa človeka chtejúci dosiahnuť maximá. Veríme, že našu snahu ocenia aj v gastronomii a že oslovíme a uspokojíme aj náročných konzumentov nami vyrábanými destilátmy doma aj v zahraničí.

Destiláty našej pálenice nosia jedinečné charakteristické znaky ovocia vypestovaného na Slovensku. Bohatosťou chute, čerstvých aróm a čistým odrodovým charakterom naše destiláty – podľa náročných konzumentov a odborníkov z oblasti páleničiarov- zaujali a naplnili doteraz existujúci prázdny priestor v domácej gastronómii. Ochrana prestíže slovenských destilátov sa odzrkadluje aj v rozmeroch našej firmy, flaše plnené a etyketované ručne , destiláty vyrábané v limitovaných edíciách, nikdy nesklamú našich odberateľov.

Veríme k tomu, že kvalita je prvom rade vecou ochoty,úzko spojená s cťou voči konzumentovi a je podriadené k úcte voči výrobku.

V našom prípade osoba pani Edity Vargovej ( technológa výroby, ktorá je momentálne jedinou medzinárodnou degustátorkou destilátov, zároveň destilatérkou na Slovensku ) a oddanosť za ňou stojacieho tímu pána Imricha Vargu ( nositeľom medzinárodných ocenení na súťažiach destilátov v Rakúsku, v Maďarsku v Srbsku ale aj na Slovensku ) dávajú garanciu na zachovanie kvality.

 
 

Jack Daniel’s Slovakia No.1

Tak, a je to konečne tu!

Na Slovensko dorazili fľaše Single Barrel Personal Collection s názvom „Slovakia No.1“. Jack Daniel’s Single Barrel Personal Collection je whiskey, ktorá sa vyrába rovnako ako tradičný Jack, ale v sudoch zrie o dva až tri roky dlhšie.

Celý sud sa v Lynchburgu fľaškuje a etiketuje ručne. Z jedného suda je približne 290 fliaš.
 
Čítať viac

Základné fakty a rozdelenie whisk(e)y

Whisky alebo whiskey?
  • Íri a Amerečania označujú svoje produkty slovom "whiskey".
  • Škóti a zvyšok sveta používa slovo "whisky".

Samozrejme, má to svoje historické korene, ale to bude na iný článok. Ja budem pri všeobecnom pomenovaní používať slovo "whisk(e)y, čo bežne nájdene aj v iných všeobecných článkoch.

Čítať viac

Čo by ste o rume mali vedieť alebo aspoň tušiť

Rum s jeho bohatou históriou a jemným, sladkým chuťovým profilom, je jedinečný a nadčasový nápoj. A tak sme cítili potrebu povedať Vám o ňom viac. A ako to urobiť lepšie, ako Vám ponúknuť zopár menej známych faktov o tomto lahodnom alkoholickom nápoji...

Niečo z  histórie

História pravého rumu siaha až do staroveku. Archeológovia sa domnievajú, že prototyp tohto destilátu bol známy už v starej Číne a Indii. Rum aký poznáme dnes vznikol v 17. storočí, keď čierni otroci na karibských trstinových plantážach zistili, že melasu - vedľajší produkt pri výrobe cukru z cukrovej trstiny – môžu prekvasiť na alkohol.

Čítať viac
 
 
Máš chuť si pozrieť, čo zaujímavé sme ešte zverejnili? Pozri si všetky články v našom blogu.