Don Gastronom jeleň s vínom Pedro Ximenez paštéta 100g

 
 
POCHUTINY > Paštéty > Don Gastronom jeleň s vínom Pedro Ximenez paštéta 100g
 

Don Gastronom jeleň s vínom Pedro Ximenez paštéta 100g

Kúpou produktu získate 2 kreditov na ďalší nákup.
Kategória:Paštéty
Výrobca:Don Gastronom
Dodacia lehota
Na sklade: 1
Dodacia lehota: Skladom
Kód produktu:8436030029629
Don Gastronom jeleň s vínom Pedro Ximenez paštéta 100g - paté z jelenieho mäsa s vínom Pedro Ximenez
Ušetríte: - 19 % 2,99 € bez DPH
3,59 € s DPH
Vaša cena: 2,42 € bez DPH
2,90 € s DPH

Popis produktu

Don Gastronom jeleň s vínom Pedro Ximenez paštéta 100g

Zloženie

jelenie mäso (20%), koncentrovaný vývar z jeleňa (16%) (mäso zo zveriny, voda, bravčová pečeň, víno, korenie), bravčová pečeň, bravčová slanina, cibuľa, extra panenský olivový olej, hríby, muškátové hrozno (3%), víno Pedro Ximenez (2%), soľ, sušené vajcia, hrachová vláknina, kazeinát, sušené odtučnené mlieko, kukuričný škrob, korenie, cukor, pšeničná múka, emulgátory: difosforečnan disodný, polyfosforečnan sodný, hexametafosforečnan sodný, konzervanty: kyselina sorbová, diacetát sodný, antioxidanty: askorbát a citrát sodný, mliečnan sodný.

Alergény

vajcia, mlieko, kazeinát, lepok

Nutričné hodnoty (na 100g)

 na 100 g
Energia901 kJ / 217 kcal
Tuky15,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny5,7 g
Sacharidy8 g
Vláknina1,6 g
- z toho cukry6,6 g
Bielkoviny10,3 g
Soľ2,6 g
 
 
BEZPEČNÉ BALENIE
TOVARU
DOPRAVA ZDARMA
S NÁKUPOM NAD 100€
EXPRESNÉ DORUČENIE
TOVARU
KAMENNÁ PREDAJŇA
V BRATISLAVE
 
 
Čo znamenajú jednotlivé štítky a dodacie lehoty pri produktoch?
 
 
 
 
Škótska Whisky - sprievodca regiónmi výroby škótskej whisky

Škótska Whisky - sprievodca regiónmi výroby škótskej whisky

Rovnako ako kvalitné vína sveta aj škótske single malt whisky sú zoskupené podľa regiónov. Tradične existovali štyri regióny na pálenie whisky. Tieto regióny sú však viac spojené  so starými nariadeniami a daňovými systémami.

Čítať viac
 
 
Máš chuť si pozrieť, čo zaujímavé sme ešte zverejnili? Pozri si všetky články v našom blogu.