VacuVin Chladič na víno Elegant z nehrdzavejúcej ocele

 
 
BRANDS > Vacuvin > VacuVin Chladič na víno Elegant z nehrdzavejúcej ocele
 

VacuVin Chladič na víno Elegant z nehrdzavejúcej ocele

Kúpou produktu získate 34 kreditov na ďalší nákup.
Kategória:Vacuvin
Výrobca:VacuVin
Dodacia lehota
Na sklade: 901
Dodacia lehota: Na objednávku
Kód produktu:3649360
Aktívny chladič na víno
Ušetríte: - 13 % Bežná cena: 33,33 € bez DPH
39,99 € s DPH
Vaša cena: 29,16 € bez DPH
34,99 € s DPH

Popis produktu

Aktívnu gélovú chladiacu vložku stačí vybrať z mrazničky, vložiť do chladiča a potom zasunúť fľašu, ktorá sa ochladí už o niekoľko minút. Gélová náplň navyše obmedzuje tvorbu kondenzu.

Aktívne chladiče Vacu Vin

  • Účinná gélová náplň obmedzujúca tvorbu kondenzu, ktorá sa na rozdiel od vody rýchlejšie zamrazí a dlhšie ostáva chladná
  • Chladiacu vložku stačí vložiť do chladiča a zasunúť vínovú fľašu
  • Obsah ochladí za niekoľko minút a účinok chladenia bude niekoľko hodín
     

Správne teploty vína

Enológovia všetci súhlasia s podstatným faktom: nič neovplyvňuje chuť vína tak, ako teplota. Z tohto dôvodu je nevyhnutné servírovať za účelom získania maximálneho pôžitku víno pri ideálnej teplote:

  • Bordeaux červené vína: 16 - 18 °C
  • Burgundské červené vína: 14 - 17 °C
  • Mladé, jemné a ľahké červené vína: 12 - 14 °C
  • Suché biele vína: 8 - 12 °C
  • Sladké vína: 6 - 8 °C
  • Šampanské: 7 - 10 °C
  • Ružové vína: 8 - 11 °C
 
 

Niečo pre zdravie ? Zdravo!

Pravidelné konzumovanie ovocných a zeleninových štiav bez pridaných konzervantov je jednou z najpodstatnejších vecí, ktoré môžete urobiť pre svoje zdravie.

Ovocie a zelenina, z ktorej sa vyrábajú ZDRAVO produkty, pochádza zo srbskej Vojvodiny, kde úrodná pôda, dostatok vlahy a príjemné klimatické podmienky sú dobrým základom pre produkty špičkovej kvality.  Príroda vykoná najväčšiu a najťažšiu časť práce a na nás ostáva, aby sme jej dary poctivo zabalili do fliaš a pohárov.

Čítať viac
 
 
Máš chuť si pozrieť, čo zaujímavé sme ešte zverejnili? Pozri si všetky články v našom blogu.