Laurent-Perrier Ultra brut 0,75L
57,10 € s DPH Vaša cena: 43,25 € bez DPH
51,90 € s DPH
Popis produktu
Laurent-Perrier Ultra brut
Jeho vznik je spojený so vznikom moderného štýlu varenia Nouvelle Cuisine. Je podobné tomuto ľahšiemu, čistejšiemu spôsobu prípravy jedál. Laurent-Perrier Ultra brut prichádza bez make-upu v jeho prírodnej forme. Je to šampanské s náturou Brut, teda žiadna dosáž, jeho výroba vyžaduje značnú know-how. Jeho štýl imponuje vzrastajúcemu množstvu milovníkov vín, ktorý s ním objavili mnoho nových spôsobov vychutnávania šampanského.
Druhy hrozna: Chardonnay 55%, Pinot Noir 45% Vinica: exkluzívne vyrobené zo zrelej úrody a namiešané z 15 viníc alebo dedín s priemerným ratingom 97% Výroba a zrenie: Selekcia je veľmi prísna, aby sa zaistilo, že zostane len hrozno s vysokým podielom cukru a nízkou aciditou. Tieto podmienky sú potrebné na vytvorenie hotového šampanského, ktoré má požadovanú rovnováhu bez pridania dosážneho likéru. Zrenie je dlhé, trvá minimálne 4 roky.
Chuť a vôňa:
Vzhľad: veľmi bledá kryštálovo jasná farba
Vôňa: intenzívna a komplexná, so širokým záberom aróm, zahrňujúc citrus, biele ovocie a kvety ako zemolez. Kombinovaný efekt zanecháva dojem čerstvosti ako morský vánok.
Chuť: vzdušná a delikátna, zároveň prekvapivo dlhá. Kvetinové a ovocné arómy sa kombinujú s minerálnymi tónmi, aby dali víno, ktoré je čisté . Záver je dlhý a zanecháva čisté podnebie .
Podávanie
Servírujte vychladené na 8°C - 10°C Jeho delikátny záver, ktorý zanecháva podnebie svieže a jeho jemná rovnováha robia toto šampanské najuniverzálnejším z rady Laurent-Perrier. Jeho schopnosť vyzdvihnúť chuť jedla z neho robia ideál od aperitívu až po dezert. Toto šampanské sa hodí ku kaviáru alebo foie gras (husacia pečeň), morským darom alebo ustriciam – a zároveň aj spoločník k cigare po jedle.
Laurent-Perrier
Laurent-Perrier je známy po celom svete ako jeden z najlepších výrobcov šampanského. Nezávislý, patriaci rodine od jeho úplného vzniku. Dom Laurent-Perrier nikdy neprestal vyvíjať aktivity v Champagne s rešpektom k tradíciám a savoir-faire. /know-how/ Sídlo v Tours-sur-Marne – malej dedine v srdci Champagne, region vo Francúzsku – založil v roku 1812 Alphonse Pierlot, syn stolára. Názov Laurent-Perrier pochádza od jeho následovníkov, Eugène Laurenta a jeho vdovy Mathilde-Emilie Perrier. V roku 1939 Dom Laurent-Perrier získala Marie-Louise de Nonancourt, matka terajšieho majiteľa Bernard de Nonancourt. Pod jeho vedením sa značka presunula z 98meho miesta na tretie miesto z hľadiska hodnoty. Tento úspech vychádza z jasného odhodlania dodržiavať, aby už zavedené hodnoty: úcta k prírode a vínu, oddanosť kvalite a silné dlhodobé vzťahy so všetkými boli spojené so spoločnosťou. Je to aj výsledok kombinovanej snahy celej rodiny (vedenej po starom Bernardom de Nonancourt, teraz jeho dcérami, Alexandrou a Stéphanie) a tímu manažovaného C.E.O Michel Boulairea. Nezávislý duch je vždy hnacou silou kreatívnej výroby vína, ktorá vedie k jedinečnej rade šampanských namiešaných pivničným majstrom Michel Fauconnet. Vína nie sú výnimočné iba vďaka filozofii, ktorá sa za nimi skrýva – ochrana prostredia vo všetkyćh krokoch biznis aktivít, konzistencie kvality – ale aj pre ich štýl: jemnosť, sviežosť a eleganciu – podpis Laurent-Perrier.
TOVARU
S NÁKUPOM NAD 100€
TOVARU
V BRATISLAVE
Škótska Whisky - sprievodca regiónmi výroby škótskej whisky
Rovnako ako kvalitné vína sveta aj škótske single malt whisky sú zoskupené podľa regiónov. Tradične existovali štyri regióny na pálenie whisky. Tieto regióny sú však viac spojené so starými nariadeniami a daňovými systémami.