Fratelli Branca Carpano Bianco 1L

 
 
Likéry a Aperitívy > Fratelli Branca Carpano Bianco 1L
 

Fratelli Branca Carpano Bianco 1L

Kúpou produktu získate 14 kreditov na ďalší nákup.
Kategória:Likéry a Aperitívy
Dodacia lehota
Na sklade: 901
Dodacia lehota: Skladom
Kód produktu:DL12100
Výberový biely taliansky vermut
12,42 € bez DPH
14,90 € s DPH
Vaša cena: 12,42 € bez DPH
14,90 € s DPH

Popis produktu

Výberový biely taliansky vermut

Príbeh vermutu CARPANO sa začal písať v roku 1786 v Turíne : apatiekár a bylinkár Antonio Benedetto Carpano vytvoril zmes byliniek a korenín, ktoré zmiešal s muškátovým vínom. Tak vytvoril receptúru, z ktorej sa zrodila nenapodobiteľná chuť nápoja, ktorý poznáme ako Vermouth.Dnes je CARPANO Vermouth známou a základnou ingredienciou jedinečných miešaných nápojov podávaných v tých najlepších podnikoch.

Vermut CARPANO BIANCO vznikol v 30. rokoch 20. storočia, Je to biely taliansky vermut – sladký, s bohatými a sviežimi arómami. Mineralita vín, ktoré sú základom jeho výroby sa harminicky dopĺňa s pikantnými a korenistými tónmi. Spektrum jeho aróm je veľmi bohaté a široké. V chuti sa kombinuje sladkosť s jemne horkastými tónmi byliniek. Základnými igredienciami sú kôra z horkého pomaranča, kvety muškátovníka voňavéh a škorica. Práve oni dodávajú tomuto bielemu vermutu jeho korenistosť.

Možno podávať chladené, s citrónom alebo limetkou. Ideálne do kokteilov.

 

 
 
BEZPEČNÉ BALENIE
TOVARU
DOPRAVA ZDARMA
S NÁKUPOM NAD 100€
EXPRESNÉ DORUČENIE
TOVARU
KAMENNÁ PREDAJŇA
V BRATISLAVE
 
 
Čo znamenajú jednotlivé štítky a dodacie lehoty pri produktoch?
 
 
 
 
Škótska Whisky - sprievodca regiónmi výroby škótskej whisky

Škótska Whisky - sprievodca regiónmi výroby škótskej whisky

Rovnako ako kvalitné vína sveta aj škótske single malt whisky sú zoskupené podľa regiónov. Tradične existovali štyri regióny na pálenie whisky. Tieto regióny sú však viac spojené  so starými nariadeniami a daňovými systémami.

Čítať viac
 
 
Máš chuť si pozrieť, čo zaujímavé sme ešte zverejnili? Pozri si všetky články v našom blogu.