ESHOP > BLOG > S Legendami za legendami
 
Vybavujeme objednávku číslo: 2024011074 Priemerný počet dní do dodania tovaru: 1,2
 
 

S Legendami za legendami

Dňa 27.08.2019
S Legendami za legendami

Už poznáte novú slovenskú edíciu Legendy Slovenska? Nie? Tak teraz máte výbornú príležitosť ochutnať! Možno práve vy sa vďaka Legendám pozriete na legendárny zápas slávneho milánskeho derby AC Miláno vs.

Inter Miláno. Kúpou slovenských vodiek alebo bylinného likéru Barbakan, sa automaticky zapojíte do súťaže. Ak sa na vás šťastie usmeje urobíte si krásny výlet do Milána za Milanom Škriniarom, slovenským reprezentantom vo futbale, ktorý oblieka dres Interu Miláno. 

Séria Legendy Slovenska pozostáva z unikátnych nápojov, vyrobených na základe starodávnych receptov v jednej z najkrajších krajín v srdci Európy - na Slovensku. Bez pridania akejkoľvek chémie podčiarkujú svoju naturálnosť a čistotu Slovenskej prírody, ktorá je bohatým zdrojom jedinečných prísad, vrátane špeciálne upravenej najčistejšej vody z Nízkych Tatier. 

Na Bottles.sk Vám ponúkame možnosť skombinovať príjemné s užitočným. Ochutnajte jednu (alebo aj všetky) Legendy a vyhrajte letecký zájazd na San Siro v Miláne!

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže bude automaticky zapojený každý zákazník, ktorý si kúpi aspoň jednu z Legiend Slovenska. Platí pravidlo, jedna fľaša rovná sa jednému žrebu. Čím viac fliaš kúpite, tým väčšiu šancu máte získať našu hlavnú výhru. Losovanie celkové víťaza sa uskutoční 17.09.2019 na našej Facebook stránke Bottles.sk

Hlavná výhra

Zájazd na zápas AC Miláno vs. Inter Miláno pre jednu osobu obsahuje:

  • Autobusová doprava - Bratislava - Bergamo
  • Ubytovanie - 1 noc v 3* hoteli
  • Vstupenku na zápas AC Miláno vs. Inter Miláno
  • Delegáta
  • V prípade záujmu možnosť dokúpiť druhý zájazd v hodnote 290€

Veľa šťastia priatelia a príjemný športový zážitok!

17.9. 2019

Milý zákazníci, Výhercom súťaže sa stáva pán Jakub Novotný z Bratislavy. Ďakujeme všetkým zúčastneným a gratulujeme výhercovi.