Niečo pre zdravie ? Zdravo!

 
 
ESHOP > BLOG > Niečo pre zdravie ? Zdravo!
 
Vybavujeme objednávku číslo: 2024010748 Priemerný počet dní do dodania tovaru: 1,2
 
 

Niečo pre zdravie ? Zdravo!

Dňa 11.02.2020
Niečo pre zdravie ? Zdravo!

Pravidelné konzumovanie ovocných a zeleninových štiav bez pridaných konzervantov je jednou z najpodstatnejších vecí, ktoré môžete urobiť pre svoje zdravie.

 

Ovocie a zelenina, z ktorej sa vyrábajú ZDRAVO produkty, pochádza zo srbskej Vojvodiny, kde úrodná pôda, dostatok vlahy a príjemné klimatické podmienky sú dobrým základom pre produkty špičkovej kvality.  Príroda vykoná najväčšiu a najťažšiu časť práce a na nás ostáva, aby sme jej dary poctivo zabalili do fliaš a pohárov.

Projekt ZDRAVO, ktorého realizácia sa započala v roku 2002  počas niekoľkých rokov prilákal pozornosť domácich a zahraničných spotrebiteľov, predovšetkým vďaka dobre zvolenému výrobnému programu a vysokej kvalite výrobkov. V továrni Zdravo Organic sa tepelným spracovaním ovocia a zeleniny vyrábajú šaláty, ajvar (papriková pomazánka), kompóty, marmelády, džemy a slivkový lekvár. Studeným lisovaním ovocia a zeleniny sa vyrábajú konvenčné a organické šťavy bez pridávania vody a cukru.

Bez použitia konzervantov 

Všetky produkty výrobného programu sa vyrábajú bez použitia chemických prostriedkov, teda bez použitia konzervantov. Konzervácia výrobkov sa koná výlučne pasterizáciou.

Sklenený obal

Sklo ako prírodný a neutrálny materiál, chráni svoj cenný obsah, zachováva pôvodnú - unikátnu chuť produktu. Keďže zo skla sa do potravín neuvoľňujú žiadne látky, jeho obsah ostáva čerstvý, zachovaný v nezmenenom stave. Z potravín neunikajú žiadne vitamíny, aróma ani chuť.  Sklo je navyše plne recyklovateľný materiál, opakovane roztaviteľný a znovu použiteľný bez akejkoľvek ujmy na jeho kvalite. Okrem toho je sklo ideálnym priehľadným obalom, pri ktorom konzument presne vie, aký tovar kupuje a čo sa vo vnútri produktu naozaj nachádza.

Prospešné zdraviu a vitalite

Pravidelná konzumácia prírodných ovocných a zeleninových štiav bez pridania vody a cukru je jedna z najdôležitejších vecí, ktoré môžeme urobiť pre svoje zdravie.  Pitím ovocných a zeleninových štiav prijíma náš organizmus viac užitočných látok ako jedením. Ovocie a zelenina sú v podobe šťavy ľahšie stráviteľné, preto šetria tráviace orgány a pozitívne vplývajú na vitalitu pečene a obličiek.

Celá ponuka výrobkov Zdravo sa nachádza tu.

Zdroj: https://zdravostavy.sk/