ESHOP > BLOG > Jack Daniel’s Slovakia No.1
 
Vybavujeme objednávku číslo: 2024011063 Priemerný počet dní do dodania tovaru: 1,2
 
 

Jack Daniel’s Slovakia No.1

Dňa 22.11.2018
Jack Daniel’s Slovakia No.1

Tak, a je to konečne tu!
Na Slovensko dorazili fľaše Single Barrel Personal Collection s názvom „Slovakia No.1“. Jack Daniel’s Single Barrel Personal Collection je whiskey, ktorá sa vyrába rovnako ako tradičný Jack, ale v sudoch zrie o dva až tri roky dlhšie.
 

Celý sud sa v Lynchburgu fľaškuje a etiketuje ručne. Z jedného suda je približne 290 fliaš.


Pre kúpu Jack Daniel’s Slovakia No.1 kliknite na tento link.

Pred výberom toho správneho sudu sme degustovali niekoľko chuťových profilov Jack Daniel’s Single Barrel Personal Collection – Full-Bodied & Robust, Sweet Forward, Flavorfull & Balanced.




Čaro programu Personal Collection je v tom, že každý záujemca si môže vybrať sud whiskey s chuťovým profilom, ktorý mu chutí najviac. Po viacerých prehodnoteniach sme vybrali profil full-Bodied & Robust hlavne kvôli jej silnej a intezívnej chuti.



Okrem certifikátu Personal Collection sme dostali aj veko suda na ktorom je vypáleny názov „Slovakia No.1“ ktoré potvrdzuje originalitu tejto série. Taktiež sme sa umiestnili v „Sieni slávy“ v americkom Lynchburgu kde pribudla nová plaketa s menom „Slovakia No.1“.– eshopom Bottles.sk. V „Sieni slávy“ sa nachádzajú plakety viacerých spoločností, športovcov, hercov a umelcov a iných významných osobností, ktorých spája Jack Daniel’s Personal Collection whiskey.



Po vyše 4 mesiacoch sme veľmi radi, že vám môžeme predstaviť nášho jedinečného Jacka „Slovakia No.1“

Zdroje informácií: