Iba pre Gastro

 
 
 
Vybavujeme objednávku číslo: 2019002834 Priemerný počet dní do dodania tovaru: 1,2
 
 
 
 
Cenová hladina
Druh
Prívlastok
Odroda
Cukornatosť
Ročník
Oblasť
Výrobcovia
Filtrovanie produktov podľa výrobcov
Dostupnosť
Filtrujte podľa dostupnosti produktov
Špeciálne skupiny
Filtrovanie podľa špeciálnych skupín
 
 
Vyberte si z ponuky

Alkohol


Iba pre Gastro

Zoradiť produkty podľa:
Zobraziť na stránku:
 
Topoľčianky - Pálava 0.50L sladké
Odporúčame

Topoľčianky - Pálava 0.50L sladké

VZ Topoľčianky s.r.o.
Pálava, akostné, biele, sladké
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Nie je skladom
detail
Ušetríte: - 26 %6,33 € bez DPH
7,60 € s DPH
4,67 € bez DPH
5,60 € s DPH
 
 
Čo znamenajú jednotlivé štítky a dodacie lehoty pri produktoch?

 
 

 
 

Jack Daniel’s Slovakia No.1

Tak, a je to konečne tu!

Na Slovensko dorazili fľaše Single Barrel Personal Collection s názvom „Slovakia No.1“. Jack Daniel’s Single Barrel Personal Collection je whiskey, ktorá sa vyrába rovnako ako tradičný Jack, ale v sudoch zrie o dva až tri roky dlhšie.

Celý sud sa v Lynchburgu fľaškuje a etiketuje ručne. Z jedného suda je približne 290 fliaš.
 
Čítať viac

Drsný škót je prekvapivo jemný

Spoznal som ho počas predvianočného zhonu v jednej z našich predajní. Tváril sa inak ako páni škóti vznešeného pôvodu, a možno to bola práve jeho inakosť, pre ktorú sa na nás vetrom bičovaný mračil zo spodnej police. Z police, z ktorej som, ak sa nemýlim, odporučil dumajúcim zákazníkom nanajvýš dve fľaše.

Čítať viac

Čo by ste o rume mali vedieť alebo aspoň tušiť

Rum s jeho bohatou históriou a jemným, sladkým chuťovým profilom, je jedinečný a nadčasový nápoj. A tak sme cítili potrebu povedať Vám o ňom viac. A ako to urobiť lepšie, ako Vám ponúknuť zopár menej známych faktov o tomto lahodnom alkoholickom nápoji...

Niečo z  histórie

História pravého rumu siaha až do staroveku. Archeológovia sa domnievajú, že prototyp tohto destilátu bol známy už v starej Číne a Indii. Rum aký poznáme dnes vznikol v 17. storočí, keď čierni otroci na karibských trstinových plantážach zistili, že melasu - vedľajší produkt pri výrobe cukru z cukrovej trstiny – môžu prekvasiť na alkohol.

Čítať viac
 
 
Máš chuť si pozrieť, čo zaujímavé sme ešte zverejnili? Pozri si všetky články v našom blogu.