Deadhead Rum 6 YO 0.70L
zväčšiť obrázok
55,90 € s DPH Vaša cena: 38,33 € bez DPH
46,00 € s DPH
Popis produktu
Deadhead Rum 6 YO
Deadhead Rum 6 YO - Boj o pozornosť na scéne rumov je stále neúprosnejší, pretože konkurencia nikdy nespí a nové produkty vyvierajú ako huby po daždi. Niet divu, že mnohým výrobcom ide viac o balenie a uvádzanieich výrobku na trh , ako len o premýšľanie nad obsahom. Existujú teda destiláty vo forme luxusných edícií v bohato zdobených fľašiach navrhnutými dizajnérmi. Iní sa spoliehajú na fľaše v tvare lebky alebo podobne senzačný vzhľad. A potom sú tu skutočne neobvyklé veci, ako napríklad Deadhead Rum v unikátnej fľaši. Hovorí sa, že je taký neobvyklý, že ním dokonca môžete oživiť mŕtvych - alebo vydesiť živých na smrť.
Ikonický rum Deadhead Rum 6 YO je predstavený vo fľaši neobvyklého tvaru, ktorá je modelovaná podľa scvrknutej a vysušenej hlavy zosnulého. Máte pocit, že sa pozeráte do strašnej, škaredej tváre démona alebo škriatka alebo znetvorenej múmie. Tým by ste sa však nemali nechať odradiť, pretože v kultivovanej fľaši s jej hrôzostrašným odkazom na poveru v kulte mŕtvych a bývalých vysokých kultúr latinskoamerických krajín spočíva vynikajúci prémiový rum. Rum Deadhead má jantárovú farbu, nechal sa šesť rokov zrieť v sudoch z európskeho duba a je plné kvality.
Chuť a vôňa Deadhead Rum 6 YO
Vôňa rumu Deadhead je výrazná a komplexná. Kakao a káva sa stretávajú s tónmi škorice, muškátového orieška a iného korenia z vianočnej pekárne. Chuť tmavého rumu boduje svetlým telom a zároveň veľkou hĺbkou. Má chuť karamelu, anízu a klinčekov. Záver prémiového rumu je dlhotrvajúci, bohatý a nádherne korenistý. Deadhead Rum v drzej, strašidelnej fľaši by ste rozhodne nemali podceniť. V roku 2012 získal striebro na súťaži „Duchovia Mexika“. Deadhead Rum z Mexika je zmesou melasového rumu a rumu z cukrovej trstiny. Jemné prvky z čistej šťavy z cukrovej trstiny a hlbokých prvkov z melasy. Vďaka zreniu v európskych dubových sudoch získava rum pri zrení v bývalých bourbonových sudoch veľmi zvláštnu chuť, je oveľa výraznejší a menej vanilkový. Po 6 rokoch čistého zrenia rum dozrieva metódou Solera. Prichádza do kontaktu s bývalými sudmi s koňakom, whisky, sherry a Bordeaux. Vďaka veľmi zložitému a dosť neobvyklému procesu zrenia obsahuje rum Deadhead mnoho obzvlášť jemných tónov a veľmi odlišných aróm. Patrí sem napríklad káva, čokoláda, korenie, škorica, muškátový oriešok, karamel, aníz, vanilka. .
Oficiálne stránky výrobcu : https://deadheadrum.com/
TOVARU
S NÁKUPOM NAD 100€
TOVARU
V BRATISLAVE
Škótska Whisky - sprievodca regiónmi výroby škótskej whisky
Rovnako ako kvalitné vína sveta aj škótske single malt whisky sú zoskupené podľa regiónov. Tradične existovali štyri regióny na pálenie whisky. Tieto regióny sú však viac spojené so starými nariadeniami a daňovými systémami.